KL - Selangor Wedding Photographer

By: Abang Basha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 26-Nov-2009 10:50 Email | Share | | Bookmark
Raikan Cinta

 
 
 
View all 12 photos...
Kau bawa diriku :: Kedalam hidupmu :: Kau basuh diriku
Dengan rasa sayang :: Senyummu juga sedihmu adalah Hidupku
Kau sentuh cintaku dengan lembut :: Dengan sejuta warna

Minggu yang begitu mencabar bagi abang. Pagi Jumaat lagi abang terbang ke Sarawak utk memenuhi permintaan pengantin. Terima kasih atas tajaan tiket pergi balik. Bukan sng nak ke Limbang, lps naik flight, kena tunggu ferry pulak, hurm 2 jam lebih dari Labuan. Apapun, abang happy dpt shoot gmbr korg. Tahniah, semoga berkekalan hingga ke akhirnya. Jumpa lagi di Klang ya. Majlis sebelah lelaki pula =) InsyaAllah..


Thursday, 12-Nov-2009 02:43 Email | Share | | Bookmark
Keasyikan Cinta Bakti & Zura

 
 
 
View all 6 photos...
Kuingin dirimu dekat dihatiku :: Berdua kita kan raih bahagia
Kuingin dirimu turut merasa :: Rasa rindu untuk menatap matamu :: Menatap matamu

Tahniah buat Bakti dan Zura yang telah selamat diijabkabulkan. Semoga keindahan dan keasyikan cinta anda terus berkekalan. InsyaAllah


Thursday, 12-Nov-2009 02:30 Email | Share | | Bookmark
Penyatuan Hati Mariana & Ishak

 
 
 
View all 6 photos...
Kau begitu sempurna :: Di mataku kau begitu indah :: Kau membuat diriku akan selalu memujamu

Kau adalah darahku :: Kau adalah jantungku :: Kau adalah hidup ku lengkapi diriku oh sayang engkau begitu sempurna :: Sayangku engkau begitu sempurna

Ya, bg suami isteri yg sempurna dan begitulah sebaliknya. Seronok melihat kebahagian yg jelas terpancar di wajah pengantin baru Ishak dan Mariana. Abang doakan semoga berbahagia senantiasa hendaknya. Amin~


Thursday, 12-Nov-2009 02:17 Email | Share | | Bookmark
Cerita Cinta Akmal & Kamsiah

 
 
 
View all 6 photos...
senandungku hanya untuk cinta :: tirakatku hanya untuk engkau
tiada dusta sumpah ku cinta :: sampai ku menutup mata :: cintaku sampai ku menutup mata

oh Tuhan ku cinta dia :: berikanlah aku hidup
takkan ku sakiti dia :: hukum aku bila terjadi

sweet je tgk pasangan ni, kamsiah mcm malu2 tp mahu hehe. Tahniah buat pasangan Akmal atau lebih selesa di panggil Along dan Kamsiah. Semoga berkekalan ye dik


Lokasi : Taman Tasik Permaisuri


Thursday, 12-Nov-2009 01:54 Email | Share | | Bookmark
Pelamin Cinta Eman & Ros

 
 
 
View all 6 photos...
Siang dan malamku kini menjadi satu :: Terasa sedihku bila tiada mu
Apakah ini dinamakan cinta oh :: Menjadi aku yang punya

Aku rindu sayang kamu :: aku cinta kepadamu :: Sayang kamu

hurm walaupn dh agak lama, masih segar dlm ingatan pasangan ni..
selamat pengantin baru korang, abg doakn yg terbaik utk korg


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net